Bővül a digitális televíziós kínálat, vételromlás várható

televizioTovább bővülhet a digitális földfelszíni vétellel fogható tévécsatornák köre. Az Antenna Hungária (AH) júniusban folytatja hálózatának fejlesztését, ami kihathat a digitális földfelszíni televízióadások és analóg rádióadások elérhetőségére – közölte az AH az MTI-vel.

A MinDig TV Extra családi csomagjában június 2-ától már a TV Paprika is elérhető lesz, így a csomag kínálata 35 csatornára nő, és a nyár folyamán további bővítés várható.

Az AH június 5. és 25. között számos telephelyén végez telepítési munkát. A nyolc nagy és közepes teljesítményű, valamint a huszonhárom kis teljesítményű telephelyen néhányórás teljes technikai leállással kell számolni – közölték. Tokajban, Úzdon és Nagykanizsán kismértékű teljesítménycsökkenéssel járó munkát végeznek, ami az adótoronytól távol fekvő néhány település esetében vételromlást okozhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Pannon Szoftver a gyesen lévő anyukákat dolgoztatná

pén máj 23 , 2014
A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Pannon Szoftver Kft. 110 millió forintos beruházással fejleszt online kereskedelmi rendszert, amely a tervek szerint az idén év végére készül el, és például a gyesen lévő anyukáknak jelenthet pénzkereseti lehetőséget – közölte a cég az MTI-vel. A közeljövőben akár gyesen lévő édesanyák, vagy egyetemisták is minimális költséggel […]