Bővül a Cisco tartalombiztonsági portfoliója

virusxA Cisco piacra dobta tartalombiztonsági portfóliójának termékeiben az Advanced Malware Protection (AMP) megoldását. A webes és email biztonsági eszközökbe és a Cloud Web Security szolgáltatásba integrált AMP-t eredetileg a – ma már a Cisco portfolióhoz tartozó – Sourcefire fejlesztette, így ez a bejelentés egyben a két vállalat termékei közötti technológiai integráció egyik első lépése. Az észlelést, blokkolást, folyamatos vizsgálatot és utólagos kármentesítést is magában foglaló AMP a Cisco tartalombiztonsági megoldásai által védett több mint hatvanmillió felhasználónak nyújt fokozott védelmet a rosszindulatú programok ellen. Nagy előny, hogy a kivédendő támadásokkal lépést tartva az AMP is folyamatosan fejlődik. A megoldás a Cisco és a Sourcefire felhőalapú intelligens hálózataira építve folyamatos hálózatszintű ellenőrzést és elemzést végez a támadások minden fázisában.

A Cisco továbbá a tavaly felvásárolt Cognitive Security biztonsági kockázatokat elemző megoldását is elérhetővé tette a Cloud Web Security felhasználók számára. A Cognitive Threat Analytics intuitív, önfejlesztő rendszer, amely viselkedési modellekkel és az anomáliák felfedezésével azonosítja a rosszindulatú tevékenységeket, felgyorsítva a fenyegetések felismerését. A Cognitive Threat Analytics és az AMP is elérhető a Cisco Cloud Web Security megoldásában, opcionális licensz formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vegye-vigye: itt a NetIQ MobileAccess

pén márc 21 , 2014
Az egyik leghosszabb nevű magyar szervezet, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ MobileAccess. A virtuális készülék egyetlen érintéssel kényelmes és biztonságos hozzáférést kínál a felhasználók számára az iOS vagy Android rendszerű mobileszközökről az üzleti szempontból kritikus fontosságú adatokhoz. A megoldás a munkatársak meglévő jogosultságainak […]

És még ez is...