Bővíti budapesti irodáját a LogMeIn

A következő néhány évben átlagosan évi negyven új munkatárs felvételével nemzetközi fejlesztőközponttá bővíti budapesti irodáját a LogMeIn. A most négyszáz fős budapesti iroda elsősorban a magyar szakemberek tudására épül, de a vállalat más országokból is szeretne új munkavállalókat toborozni, ahogy már az elmúlt években is érkeztek többek között Mexikóból, Indiából, Oroszországból, Portugáliából is mérnökök a magyar fővárosba. Bár az értékesítési és marketingtevékenység súlypontja a cég növekedésével mára Amerikába tolódott át, de továbbra is a budapesti a legfontosabb fejlesztőközpontjuk.

A bostoni központú LogMeIn mára négy kontinensen 28 irodát működtet és 3500 embert foglalkoztat. Az utóbbi három év piaci felvásárlásaival a világ tíz legmagasabban jegyzett SaaS (software-as-a-service – szolgáltatott vagy lekérhető szoftver) vállalata közé jutott, 2017-es pénzügyi évének árbevétele megközelítette az egymilliárd dollárt. Az idei első negyedévben az amerikai szabvány szerinti (GAAP) nettó eredménye megközelítette a 30 millió dollárt az egy évvel korábbi 18,56 millió dollárt követően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már a pislogásunkat is számolhatják a számítógépek kameráin keresztül

pén júl 6 , 2018
Becslések szerint életünk egyharmadát képernyők előtt töltjük, de nagyon keveset törődünk azzal, hogy eközben mi történik a szemünkkel. Kevesen tudják, hogy ilyenkor a normális percenkénti 12-15 pislogás helyett csak 0-4 alkalommal pislogunk, ami miatt nincs a szemünknek kenése és könnyfilm védelme. Ha pedig nagyon közel ülünk a képernyőhöz, az elgyengíti […]