Bővíti a Kozma utcai adatközpontját az Invitel

Magyarország egyik legkorszerűbb adatközpontján, az Invitel budapesti, Kozma utcában található Datacenterén keresztül bemutatjuk, milyen léptékben kell gondolkodnunk, ha el akarjuk képzelni egy ilyen összetett, hatalmas értéket koncentráló létesítmény berendezéseinek és eszközparkjának főbb számait.

Invitel_adatközpont_infografikaHabár ezen adatközpontok bonyolult működése kevésbé érthető a laikusok számára, a mellékelt infografika ábráinak segítségével hamar nyilvánvalóvá válhat mindenkinek, hogy a pár éve még csak a sci-fikben látott technológiák ma már itt vannak köztünk.

Az Invitel négy létesítményből álló, összesen mintegy háromezer négyzetméter hasznos alapterületű adatközponti flottájának zászlóshajója a Kozma utcai, több mint ezerötszáz négyzetméteres Datacenter. A létesítmény által nyújtott szolgáltatások iránt az utóbbi időben nagymértékben megnőtt a kereslet, ezért az Invitel előrehozta az adatközpont jelentős mértékű bővítését, amelynek munkálatai már meg is kezdődtek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Kopint-Datorg nyerte a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal tenderét

sze jún 15 , 2016
Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft. nyerte a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal tenderét. A hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás tárgya „A Kormányablak munkafolyamat támogató informatikai rendszerhez kapcsolódó üzemeltetés, karbantartás, és egyedi fejlesztési feladatok ellátása”. A beszerzés végleges összértéke nettó 16,44 millió forint. A szerződés keretében a Kormányablak munkafolyamat támogató informatikai rendszerhez (MUKER) […]