Bővíti a biztosítható készülékek körét a Telenor

törött okostelefonRészben a világjárvány miatt 2020-ban 11, 2021-ben pedig 19 százalékkal növekedett a mobiltelefonálással töltött összes idő a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint. Ezzel együtt növekedett a meghibásodás és a balesetek kockázata, illetve az ezekből adódó károk esetleges mértéke is. A Telenor Magyarország tapasztalata szerint a legtöbb káresemény a készülék leejtéséből adódik, de főzés, takarítás, vagy gyerekfürdetés közben vízbe került készülékekkel is gyakran találkoznak a munkatársak. Ugyanígy építkezés, közlekedés vagy éppen bulizás során is sűrűn előfordulnak súlyos károkkal járó balesetek.

A Telenor 2021 szeptemberétől bővíti a biztosítható készülékek körét. Az új készülékbiztosítási ajánlat különlegessége, hogy a Telenornál vásárolt új mobiltelefonokon túl már biztosítás köthető tabletre és sorozatszámmal rendelkező kiegészítőkre is, a Telenornál vásárolt, de a biztosítás megkötése pillanatában már használt mobiltelefonra, a Telenor saját üzleteiben hat hónapnál nem régebben vásárolt tabletre és kiegészítőre és olyan, nem Telenornál vásárolt használt készülékekre, amelyek szerepelnek a biztosítható mobiltelefonok listáján.

Az újonnan kötött biztosításokra automatikusan egy hónap havidíj-kedvezmény jár, azaz a biztosítás díját csak a második hónaptól kell fizetni. A biztosítás havi összege az adott telefon, táblagép vagy kiegészítő esetében is a készülék értékétől és a választott biztosítási csomagtól függ. A készülékbiztosítás az adott készülék garanciáját nem befolyásolja, a maximális fedezeti idő hatvan hónap. A biztosítás a választott csomagtól függően a káresemények széles körére fedezetet nyújt, mint például a véletlenszerű károsodás (leejtés, törés hirtelen folyadékkal való érintkezés stb.), a lopás, a párásodás vagy a garanciális időn túli belső meghibásodás. Egy előfizető több készüléket és tartozékot is biztosíthat, legyen szó akár lakossági, akár üzleti telenoros előfizetésről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A NER kormánya mindenre (IS) kiemelt figyelmet fordít, az 5G technológiára (IS)

hét okt 4 , 2021
A kormány kiemelt figyelmet fordít az 5G technológiára épülő ipari megoldásokra, ennek fontos mérföldköve lesz az 5G magán mobilhálózat kiépítése a Fényeslitkén létesülő intermodális terminálon – jelentett ki az arra illetékes, aki szerint a legfejlettebb digitális technológiákat alkalmazó innovatív fejlesztés javítja az ország versenyképességét. Az ukrán-magyar határ közelében, Fényeslitkén 2021 […]
ZX-81

És még ez is...