Bővítené a kriptovaluták forgalmát a Mastercard

MasterCardA piaci visszajelzések alapján a banki ügyfelek többsége vásárolna kriptovalutákat, ezért a Mastercard bővítené és megkönnyítené a hozzáférésüket a pénzintézeteken keresztül.

A Mastercard felmérése szerint világszinten a lakosság 29 százaléka rendelkezik kriptovalutával, és további 65 százalék szívesen kipróbálná, ha a bankján keresztül biztonságosan megtehetné. A kriptoszolgáltatások bővítését a Mastercard eddig is fontosnak tartotta, ezért jelentős forrásokat biztosított beruházásokra, felvásárlásokra, új technológiai megoldásokra. A vezető kriptopénz-szolgáltatókkal együttműködve pénzügyi szolgáltatók számára szintén fejlesztettek szolgáltatást, hogy az ügyfeleik nevében a saját platformjaikon keresztül kereskedhessenek kriptovalutákkal.

A Mastercard szerint ennek segítségével megbízható, a banki rendszerekhez könnyen illeszkedő hozzáférés nyílik a kriptovaluták piacához. Vásárlásra és eladásra egyaránt lehetőséget biztosít, ellátják továbbá a legkorszerűbb biztonsági megoldásokkal és olyan programtervezéssel, amely többek között marketing-tanácsadásra ugyancsak kiterjed. A kriptopiac kiterjesztését a Mastercard továbbra is fontosnak tartja, ezért bővíteni fogják az együttműködéseiket a blokklánc-technológiákban érdekelt vezető vállalatokkal.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Alapos kézmosással és jobb kormányzással lehetne megnyutatni a magyar cégvezetőket

pén okt 28 , 2022
A világjárványoktól és energiaválságoktól tartanak leginkább a magyar cégvezetők — derült ki egy üzleti ellenállóképességet vizsgáló friss jelentés szerint. A kutatásból kiderült, hogy a döntéshozók 42 százaléka már ma is úgy gondolja, hogy az éghajlatváltozás okozta természeti katasztrófák kihívást jelentenek, és még többen vélik, hogy a jövőben is megmarad ez […]
energia