Bosch: Torma Krisztina az új gazdasági igazgató

TormaKrisztina2014. szeptember 1-től Torma Krisztina lett a magyarországi Bosch csoport új gazdasági igazgatója — jelentette be a társaság néhány napja. A 39 éves szakember Hajzer Istvánt váltja a poszton, aki a németországi Bosch csoporton belül vett át egy központi pénzügyi projektet. Torma az első női gazdasági felsővezető a magyarországi Bosch csoport történetében. A szakember 2001-ben érkezett a Robert Bosch Kft.-hez, több mint egy évtizede erősíti a cég csapatát. 2001-től kontrolling csoportvezetőként, majd idén február óta számviteli és kontrolling vezetőként dolgozott. Gazdasági igazgatóként a számvitel, a kontrolling, a logisztika, a belső ellenőrzés, az adatbiztonság és a számítástechnika csoport irányítása, valamint az adószakértők koordinálása a feladata.

„Célom az elkövetkezendő időszakban a gazdasági terület felkészítése a jövő kihívásaira, amit az utóbbi időben felgyorsult világ és a tudomány fejlődése tesz szükségessé, amivel a szolgáltató osztályoknak is lépést kell tartani. Szeretném még hatékonyabbá tenni az együttműködést a gazdasági terület és a budapesti vállalat többi osztálya, illetve a magyarországi Bosch csoport valamennyi jogi egysége között” – mondta el kinevezését követően Torma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Laptopokat osztogatnak Hódmezővásárhelyen

hét okt 6 , 2014
Tanulói laptop programot indított szeptember végén Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata. Pályázhat minden olyan hátrányos helyzetű tanuló, aki Hódmezővásárhely közigazgatási területén működő oktatási intézmény 7-13. évfolyamán aktív tanulói jogviszonnyal rendelkezik, és bizonyítható módon a családjában számítógép illetve laptop nem áll rendelkezésre, továbbá családja anyagi helyzete nem teszi lehetővé személyi számítógép, […]