Bombajó üzletet kötött a NET’54

1

NET54-eredmenyek A NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. nyerte a Országos Tisztifőorvosi Hivatal tenderét. A 46 számítógép közel egy éves bérlésére kiírt beszerzés végleges összértéke nettó 16,054 millió forint lett, miközben a tenderen figyelembe vett legmagasabb ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlat is csak 16,79 millió forint volt. (Az egy számítógépre eső egyéves bérleti költség így nettó 349 ezer forintra jön ki, amiből számításaink szerint nemhogy bérelni, hanem megvásárolni is meg lehetett volna a kívánt konfigurációkat, , lásd lenti táblázatunkat. A -szerk- megj.) A közbeszerzési eljárás alapján létrejövő bérleti szerződés pénzügyi fedezetét a Norvég Finanszírozási Mechanizmus biztosítja. A tenderen indult még a Delta Systems Kft., és a Dimension Data Magyarország Kft.

tisztifoorvos-konfiguracio-ar

 

One thought on “Bombajó üzletet kötött a NET’54

  1. Ne aggódjon Szerkesztő úr, véleményszabadságom azt mondja, volt/lehetett ott vásárlás is. (90%-os voldemort költséggel csökkentve már egész baráti ár jön ki. Segítség, csak vélemény!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsch szerint nem állunk rosszul

hét aug 15 , 2016
Magyarország a digitalizáció területén az Európai Unió tagállamainak mezőnyében a középső kategória második felében található, de ahhoz, hogy a digitalizáció 2020-ra elérje, majd azt követően meghaladja az unió átlagos mutatóit, jelentős fejlesztésekre van szükség — mondta a digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos az Inforádióban. Deutsch Tamás kifejtette: egy ország […]