Bódis Boglárka Blogot indított

Bodis-BoglarkaAz Év divattervezőjének választott Bódis Boglárka az Elysian ruhamárka legújabb ihletései mellett egy új projekten is dolgozik: elindította saját blogját, a szeretemaruham.hu-t. Az oldal bejegyzései között a látogatók találkozhatnak majd az egyes szövetek és anyagok történetével, felhasználási módjaival foglalkozó cikkekkel, inspirációt szerezhetnek, továbbá az érzékeny szálakból készült textíliák megfelelő ápolásának titkait is megosztja olvasóival a tervező.

„Már a kezdetek óta nagyon fontos célom, hogy üzenjek a nőknek. Hogy merjenek és akarjanak nők lenni, törekedjenek a szépségre, éljenek a szépségükben rejlő lehetőségekkel, de soha ne használják ezt fegyverként, illetve ne elégedjenek meg a szépség külső, fizikai megnyilvánulásával. A szépséghez ugyanis az intelligencia és műveltség is ugyanúgy hozzátartozik. A Szeretem a ruhám blog kiváló fórumot teremt arra, hogy ezt az üzenetet szélesebb körben is eljuttathassam feléjük. Emellett pedig azoknak szánom, akik hozzám hasonlóan imádják a ruhákat – nem csak hordani, hanem olvasni is róluk” – mondta Bódis.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Microsoft a civilek mellett

szo márc 28 , 2015
A Microsoft Magyarország által a Non-profit Információs és Oktató Központ Alapítvány (NIOK) közreműködésével megrendezett Nonprofit Kapcsolat Napra március 26-án került sor Budapesten. Az eseményen a civil szervezetek több mint hetven képviselője fél napon át a vállalati szakemberek segítségével ismerhette meg a legújabb infokommunikációs trendeket, innovációkat és felhőalapú szolgáltatásokat. A CivilTech Szoftver Adományozói […]

Friss, ropogós