Bő két internetadónyi árbevételre számít az Euronics

aruhazÉv végére 50,5 milliárd forintos árbevételt vár az Euronics műszaki áruházláncot üzemeltető Vöröskő Kft., ami 18 százalékos bővülés az előző évhez képest, és mintegy tíz százalékkal meghaladja az év eleji várakozásokat – tájékoztatta a társaság az MTI-t. A 1színtisztán magyar tulajdonú műszakicikk-kereskedelmi vállalat piaci részesedése meghaladja a 23 százalékot. Az elmúlt öt évben összesen mintegy 11 ezer négyzetméterrel növekedett a Vöröskő Kft. üzleteinek eladótere, így az év végén már 29 ezer négyzetméterhez közelít.

A társaság tervei szerint jövőre tíz újabb saját és tíz franchise üzletet nyit a társaság. Nő az alkalmazottak száma is: az idei fejlesztések 93 új munkahelyet teremtettek, jövőre pedig száz fősnél nagyobb bővítés várható, így a dolgozói létszám ezer fölé emelkedik majd. Az idén több mint kilencvenmillió forintot fordítottak informatikai beruházásokra, és jövőre újabb 140 millió forintot költenek erre a célra, a cég 2015-ben a magyarországi internetes kereskedelem meghatározó szereplővé kíván válni – közölték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen a takarékos mobilbiztonság

ked nov 4 , 2014
Annak ellenére, hogy a legtöbb kisvállalatnál hiányoznak az anyagi források a fejlettebb mobilbiztonsági megoldások bevezetésére, számukra is léteznek olyan technológiák, amelyek alkalmazhatók a munkavállalói eszközökre is — állítják a Kaspersky Lab szakemberei, akik szerint három egyszerű szabály betartásával nagy mértékben növelhető a mobiltelefonok vállalati használatának biztonsága. Alkalmazottak oktatása: Az első […]
okostelefon

És még ez is...