Black Friday: nagyon készül az eMag

money-countingxAz eMAG november 28-án Magyarországra is elhozza a Black Friday-t. A korábbi években más országokban szerzett tapasztalatok alapján óriási előkészületek előzik meg az eMAG-nál a most péntekre, november 28-ára eső eseményt. Kifejezetten erre az akcióra több mint százezer terméket halmoztak fel: többek között több mint tízezer mobiltelefont, tízezer táblagépet, háromezer televíziót, valamint játékot, babaápolási terméket, könyvet, és háztartási kisgépet. A magyar vásárlók az év legnagyobb kedvezményével vásárolhatják meg ezeket a termékeket, csak ezen az egy napon. A termékek széles köre érhető el a legjobb áron: például iPhone-ok, Samsung okostelefonok, tabletek, televíziók, játék konzolok és sok más. Az eMAG ráadásul a megvásárolt termékeket ingyenesen házhozszállítja.

Az eMAG több mint 150 kamionnyi fuvart tervez csak erre az alkalomra, a járművek óránként indulnak majd a raktárból. A hatékony és gyors szállítás érdekében az akció napján mindegy 240 ember dolgozik majd a raktárakban, a nap 24 órájában. A gondtalan vásárlás élmény érdekében a webáruház több mint kétszáz informatikai szakembere dolgozik a Black Friday ünnepen. Az eMAG mintegy 312 millió forintnyi összeget költött az informatikai infrastruktúrára, illetve körülbelül 125 millió forintot szoftverfejlesztésre, emellett raktárkapacitását is bővítette.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A GSM-hálózatokat is fel tudják törni

sze nov 26 , 2014
A Kaspersky Lab Globális Kutató és Elemző Csapata közzétette kutatási eredményeit a Reginről, az első olyan kibertámadási platformról, amely a „standard” kémkedési feladatokon túlmenően képes behatolni a GSM hálózatokba és ott megfigyeléseket végrehajtani. A platform mögött álló támadók világszerte legalább 14 országban törtek fel számítógépes hálózatokat. A kutatók 2012 tavaszán […]
hacker