Black Friday: brutális forgalom az eMAG.hu-n

forintMa reggel vette kezdetét az eMAG Black Friday akciója, melyet idén először rendezett meg Magyarországon az online kereskedő. Az első két órában több mint hatvanezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben, akik eddig mintegy 35 ezer terméket vásároltak az év legnagyobb bevásárló eseményén, összesen 800 millió forint összértékben. A weboldal a Black Friday indulása óta eddig minden percben elérhető volt, és minden tökéletesen működött.

A Black Friday kora délelőtti sztártermékei a mobiltelefonok és táblagépek voltak, melyekből rövid idő alatt 6000 darabot vásároltak. Hatalmas érdeklődés mutatkozott a magyar vásárlók között a háztartási gépek iránt is, ebben a kategóriában 4000 termék talált gazdára, míg játék, baba és gyermekfelszerelési cikkekből még ennél is több, 4500 kelt el. A szintén jelentős kedvezményekkel kínált TV-kből is több mint 1500 darab fogyott, és bizonyos termékekből már a teljes készletet megvásárolták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Október sem az analóg tévé hónapja volt

pén nov 28 , 2014
Októberben, a megközelítőleg 4,1 millió magyarországi háztartásban több mint 3,4 millió előfizetéses televíziós szolgáltatást vesznek igénybe. A fennmaradó közel 700 ezer háztartás túlnyomó zömében a tető- vagy szobaantennával fogható digitális földfelszíni sugárzású adásokat néznek. A gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók előfizetőinek 69,3 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat. A digitális előfizetéseken belül októberben […]