BKK-bérletek és időszakos jegyek a MÁV-Start automatáiban

BKV ellenőrMár BKK-bérletek és időszakos jegyek is kaphatók a MÁV-Start automatáiban, az így értékesített jegyek száma folyamatos nő, ami az újonnan üzembe helyezett berendezések számának emelkedésével várhatóan még jobban felgyorsul. Tavaly már a jegyek mintegy 12 százalékát vásárolták automatákból. Idén nyárra várhatóan a budapesti, valamint az elővárosi állomásokon és megállóhelyeken már 375 új automata fogja segíteni az utasokat. A MÁV-Start 135 készüléket már kihelyezett a székesfehérvári, az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon, valamint több megyeszékhelyen.

Az elővárosi utasok bárhol egyszerre meg tudják venni a vasúti, a Volánbusz-, a HÉV- és mostantól a budapesti bérletüket is. A fejlesztésnek köszönhetően olyan megállóhelyeken is lehetőség lesz a BKK-jegyek és -bérletek megvásárlására, ahol korábban nem volt személypénztár. Tavaly június 30. óta minden automatán a MÁV-Start által használt jegyértékesítési rendszer fut, amelyet a MÁV Szolgáltató Központ it-háttere, szerverei és szakértői szolgálnak ki.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Holló felel a Magyar Telekom kommunikációjáért

vas márc 6 , 2022
Holló Mártát nevezték ki a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatóságának élére. A szimpatikus szakember április 4-től irányítja a távközlési mamut teljes vállalati külső és belső kommunikációját, így a vállalati píár és belső kommunikációs stratégiai fókuszok meghatározásáért, megvalósításáért, illetve a sajtó- és médiakapcsolati tevékenységért felel. Elődje, Kutas István az elmúlt év […]
Holló Márta Magyar Telekom

Friss, ropogós