BKK: a megállókban és útközben is lehet szurkolni a magyar válogatottnak

4-es, 6-os villamosAz este kezdődő németországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott mérkőzéseinek idején az utasok a tömegközlekedési járművek megállóiban várakozva vagy útközben is együtt szurkolhatnak a csapatnak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt írta, hogy a futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően a fővárosban közlekedők is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akkor is, amikor épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat. A BKK szurkolóbarát lépésének köszönhetően a magyar mérkőzések idején a közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet követni az eredmény alakulását. A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 15 órakor Svájccal, jövő szerdán 18 órai kezdettel Németországgal, majd június 23-án vasárnap 21 órakor Skóciával játszik az Eb-n.

A BKK azt javasolja a közös szurkolói meccsnézésre tartóknak, hogy a helyszíneket a közösségi közlekedési járatokkal, illetve a MOL Bubival közelítsék meg. Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is bárki megvásárolhatja az applikáció segítségével.

A MOL Bubi közbringarendszer csatlakozott a MOL szurkolói kampányához, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak. A BKK kéri a bubizókat, hogy kerékpárjukat mindig zárják le a gyűjtőállomáson.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mit szólnál hozzá, ha kedvenc játékod életre kelne a bőrödön?

pén jún 14 , 2024
Ha képes vagy éjszakákat végigjátszani kedvenc karaktereiddel a számítógépen, akkor az is elképzelhető, hogy egy gamer tetoválást is el tudsz képzelni magadon. Manapság egyre több ilyet látni akár teli karos vagy teli hátas kompozícióként, de egy-egy kisebb logó, embléma vagy akár egy kontroller is népszerű. Mindkét típusú ábrával szimbolizálhatod az […]
maxdiszkont.hu

És még ez is...