Bezárt a Brozie közösségi böngésző?

brozieNapok óta elérhetetlen a www.brozie.com. Érdeklődésünkre, hogy technikai okai vannak-e a az oldal működésképtelenségének, vagy bezárt-e az oldal egyelőre nem kaptunk választ, bár az, hogy a közösségi böngésző legutolsó bejegyzése a Facebookon idén február eleji, és hogy az anyavállalat, a Docler Holding tagjai között már nem szerepel a társaság, azt sugallja, hogy az oldalt leállították. Pedig nagy reményekkel indult a Brozie, s a szolgáltatás ötlete is rendben volt.

Tavaly februárban jelentették be a Brozie ingyenes közösségi böngésző szolgáltatást, amely közösségi szolgáltatásokkal ruház fel bármely weboldalt, amelyeken a Brozie használatával közvetlenül kommunikálhatnak az adott oldalon tartózkodó látogatók. Nem volt szükség regisztrációra és telepítésre, ráadásul a szolgáltatás a világhálón szörfölők számára teljesen ingyenes volt. A rendszer két fiatal webfejlesztő, Laczkovszki Gábor és Magyar Milán ötlete alapján született, és hamar sikerült megnyerni szakmai és pénzügyi partnereket is. A Docler Investments Kft. is hamar felfigyelt a megoldásra, aminek köszönhetően a Brozie a Docler cégcsoport tagjává vált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Többfunkciós web-menedzselt switchek a ZyXEL-től

sze júl 30 , 2014
Bemutatta új web-menedzselt switcheit a tajvani ZyXEL. A GS1920 a 1910 sorozatot váltja, és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal szerelték fel. A sorozat 28 és 50 portos konfigurációban is átfogó hálózati védelmet és biztonságos irányíthatóságot tesz elérhetővé. A behatolási zár funkciójának köszönhetően az eszköz érzékeli a kapcsolódási státuszt, ami az első lépés […]
router

És még ez is...