Bevásárolt a Samsung

redA Samsung Electronics bejelentette, hogy megállapodott a Joyent Inc., nyilvános és magán felhőszolgáltató felvásárlásáról. A Joyent felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját, valamint Internet of Things (IoT) és felhő alapú szoftvereit és szolgáltatásait.

A Joyent technológiája lehetővé teszi, hogy a Samsung az új szoftveres és technológiai innovációira is kiterjessze saját felhő alapú infrastruktúráját és szolgáltatásait. Az akvizíciót követően a Joyent tehetséges mérnök csapata, így a vezérigazgató. Scott Hammond, Bryan Cantrill, műszaki vezérigazgató, valamint Bill Fine, a Joyent termékekért felelős alelnöke is csatlakozik a Samsunghoz, hogy a vállalaton belüli felhőalapú kezdeményezéseken dolgozzanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Burger King kuponokkal etetnek a Whatsappon

ked jún 21 , 2016
Az ESET biztonságtechnológiai cég szakértői elemezték, a Whatsapp alkalmazáson terjedő kibertámadást. A kampány során az áldozatok egy üzenetet kaptak, amely egy felmérésre mutat és a kitöltésért cserébe Burger King utalványt ígér. Az áldozatok a kérdőív végén azonban nem nyernek semmit, kivéve a feliratkozást egy sor olyan szolgáltatásra, amit nem is […]
Burger-King kupon

Friss, ropogós