Bevásárolt a PMI

Sunil Prashara, a PMI elnök-vezérigazgatójaA Project Management Institute (PMI) bejelentette, hogy megvásárolta a FLEX-et a Net Objectives-től.

A projektmenedzsment terén tevékenykedő szakmai szervezeteket tömörítő, vezető, nemzetközi non-profit szövetség, a PMI bejelentette, hogy megvásárolta a Net Objectives-től a FLEX módszert. A FLEX megközelítés segíti a szervezeteket annak megértésében, hogy „mi az, ami nem működik” a rendszer szintjén, és hozzájárul a szűk keresztmetszetek azonosításához és megszüntetéséhez, miáltal javulnak a munkafolyamatok. A FLEX módszer és a PMI által nemrégiben megvásárolt Disciplined Agile eszköztár együttesen olyan megoldásokat biztosítanak, amelyek a szervezetek legfájdalmasabb problémáira szolgálnak „gyógyírral”. A „gyógyír” alkalmazásának eredményeként javul az üzleti teljesítmény és lerövidül a célok teljesítéséhez szükséges idő. „Ez az ügylet olyan újabb, fontos lépés a PMI számára, amely révén újfajta munkamódszereket biztosíthat a munka egyre inkább agilissé váló világában és nagy mértékben bővítheti a projektmenedzsereknek és az agilis módszereket alkalmazó szakembereknek kínált termékkörét” – jelentette ki Sunil Prashara, a PMI elnök-vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem zárhatják ki az újságírókat a magyar menekülttáborokból

pén okt 11 , 2019
ShareTweetPinShareMegsértette a magyar állam annak az újságírónak a jogait, akit egyetlen menekülttábor területére sem engedtek be – mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB). Az újságírót a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviselte a strasbourgi bíróság előtt. Szurovecz Illés 2015-ben, a menekültválság csúcsán az abcug.hu újságírójaként a hazai menekülttáborokban uralkodó […]
Bíróság

És még ez is...