Beválasztották az ABB-t az IIC irányító bizottságába

kerekasztalAz ABB-t beválasztották az Ipari Internet Konzorcium (IIC) irányító bizottságába. Az IIC és az “Industrie 4.0 platform” olyan globális kezdeményezések, amelyek az ABB Dolgok, Szolgáltatások és Emberek Internete elnevezésű koncepciójának alapjául szolgálnak, és elősegítik a szemléletváltást számos iparágban. Az ABB 2014-ben csatlakozott az IIC-hez, és a kezdetektől fogva részt vett mindkét kezdeményezésben.

Az IIC irányító bizottságának az a feladata, hogy meghatározza a konzorcium általános prioritásait, kitűzze a követendő irányt, pénzügyi felügyeletet gyakoroljon, jóváhagyja a tesztelési környezeteket, meghatározza és kezelje a szabályzatokat és az eljárásokat, és igény szerint foglalkozzon a felmerülő egyéb kérdésekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Professzionális 4K-s referenciamonitorok a Canontól

csü szept 8 , 2016
A Canon két új, televíziós és mozifilmes felhasználásra szánt, 4K-felbontású referenciamonitort mutatott be. A DP-V2420 modell egy 24 colos képátlójú referenciamonitor, amelyet kifejezetten nagy dinamikatartományú videós tartalmak előállításához terveztek. A DP-V1710 ugyancsak hasonló célokra való, de a 17 colos képátlójú modell kompaktabb méreteinek köszönhetően akár tévés közvetítőkocsikban vagy ideiglenes stúdiókban […]
monitor