Betyár egy világ: haramiákat fogtak Jászjákóhalmán

bilincsA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 21-én 10 óra körül egy 25 éves jászjákóhalmai lakos tett bejelentést, miszerint két ismeretlen fiatalemberrel találkozott 2016. február 20-án 18 óra körüli időben Jászjákóhalma egyik utcájában. A beszélgetés során velük szóváltásba keveredett, majd a két fiatal többször megütötte és megrúgta őt. A támadók felszólították, hogy adja át részükre a mobiltelefonját, vagy újra megverik. A bántalmazott félelmében átadta a telefonját, amellyel a két támadó elmenekült a helyszínről.

A sértett a bántalmazás miatt könnyű sérüléseket szenvedett. A bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként néhány órán belül azonosították a támadókat, akiket lakcímükön elfogtak és előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a mobiltelefont megtalálták és lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták. A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a jászjákóhalmai lakos és a jászfelsőszentgyörgyi fiatalkorú társa ellen. A nyomozók a 18 éves haramia és 16 éves betyárt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A terheltek beismerő vallomást tettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Alkalmanként tanulnak is az interneten a gyerekek

sze febr 24 , 2016
A Hipersuli programban részt vevő 2.-10. osztályos diákok 26 százalékának valamelyik eszközén mindig be van kapcsolva a net, és további 14 százalékuk is napi 3-5 órát netezik — állapította meg a Telenor friss kutatása. Érdekesség, hogy míg a gyermekek 47 százaléka szerint van otthon szabály az internet-használatra, ugyanezen családokban a […]