Betör a XXI. század Ercsibe és Kecskemétre

Chaplin - Modern időkAz olaj- és vegyipar, valamint az energetikai ágazat részére technológiai cső-, acélszerkezet- és gépszerelési szolgáltatást nyújtó ESZO Szerelő és Kereskedelmi Kft. vezette konzorcium intelligens üzem fejlesztését kezdte el a Fejér megyei Ercsiben, valamint Kecskeméten. A cég tájékoztatása szerint a társaság a Neumann János Egyetemmel konzorciumban a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban nyert 618,42 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást egy 1,028 milliárd forintos kutatás-fejlesztési projekt végrehajtására. A projekt keretén belül olyan intelligens technológiákon alapuló, a társaság működésébe szorosan illeszkedő gyártóüzem kifejlesztése a cél, amely az üzemi anyagáramlási szinttől kezdve a vállalatirányítási szintig képes integrálni a legkorszerűbb megoldásokat, és kezelni tudja a megrendelői sokféle formában (méret, anyagminőség, geometria) megjelenő igényeit, amelyek akár egyedi vagy kisebb sorozatok gyártását is jelenthetnek. A 2022 végén záruló projekt eredményeképpen felállítanak egy innovatív vállalati üzleti modellt, a gyármodellt, amely alapján létrejön az intelligens üzem ipar 4.0-ás informatikai háttérrel.

Nyilvános cégadatok között még nem találhatók meg a társasg friss, 2019-es üzleti eredményei (azokat ugyan május 31-ig kellett volna leadni. A -szerk- megj.), korábban, 2018-ban 2,49 milliárd forint nettó árbevételt ért el el a társaság, az adózott eredménye 388 millió forint volt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nemzeti Konzultáció: a vakok és gyengénlátók kértek, és adatott

vas júl 12 , 2020
Elkészült a nemzeti konzultáció honlapjának akadálymentesítése, így a kitöltése minden magyar polgár számára biztosított – jelentette ki Nyitrai Zsolt. Az MTI híre szerint a miniszterelnöki megbízott az mondta, hogy Magyarország kormányának működési alapelve, hogy a fontos döntései előtt megkérdezi a polgárok véleményét, erről szól a nemzeti konzultáció. Mi több, a […]
Nemzeti Konzultáció

És még ez is...