BÉT: standard kategóriába lépett az OTT-ONE

Az OTT-ONE Nyrt. részvényeit a T kategóriából a standard kategóriába sorolta át pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) – közölte a társaság.

A közleményben emlékeztetnek, hogy az OTT-ONE elsőként léphetett át a standard kategóriába a BÉT kategóriarendszerének május 2-i módosítását követően, amely nyilvános tranzakció megvalósítása nélkül is lehetővé teszi az átsorolást. A standard kategória többi feltételét teljesítette a vállalat, amelynek piaci kapitalizációja közel nyolcmilliárd forint, a közkézhányad pedig 84,82 százalék. Az OTT-ONE 2010. szeptember 29-én technikai bevezetéssel lépett piacra, és mivel a belépés nem nyilvános tranzakció keretében történt, a T kategóriába kerültek a vállalat papírjai, amely a szabályozott piaci megjelenés első fokozata volt. A menedzsment középtávú célja a prémium kategóriában való megjelenés, ennek egyetlen még nem teljesített feltétele egy legalább százmillió forint értékű nyilvános tranzakció, amelynek előkészítése már folyamatban van – írták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

EP-választás: sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája

sze máj 22 , 2019
Sikeres volt a választási informatikai rendszer csütörtöki főpróbája: a választási apparátus begyakorolta a választásnapi feladatait, hogy ezeket az éles helyzetben alkalmazhassa – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI). Mint írták, a választási informatikai rendszer megfelelő teljesítményű, és eleget tesz a jogszabályi, igazgatási és informatikai követelményeknek. Hozzátették: az informatikai rendszer főpróbája […]
szerver

És még ez is...