Bemutatták az új Redmi Note 11 termékcsaládot

Redmi Note 11Magyarországon is bemutatták a Redmi Note 11 termékcsaládot. Négy új készülék jelenik meg a magyar piacon: a Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11S és Redmi Note 11.

A Redmi Note 11 Pro 5G, a Redmi Note 11 Pro és a Redmi Note 11S 108MP-es kamerával, a Redmi Note 11 pedig egy szintén kiemelkedő 50MP-es kamerával rendelkezik. A 9-az-1-ben pixel binning és dual native ISO technológiával kiegészülve, ezekkel a telefonokkal rendkívül részletgazdag képek készíthetők, amelyben jelentős szerepet játszik a hatalmas, 1/1.52″-es méretű Samsung HM2 szenzor is. A kamerarendszer része még egy 8 MP-es ultraszéles, 118-fokos látószögű kamera, egy 2 MP-es makró kamera, továbbá egy 2 MP-es, nagy mélységélességű kamera is, amely káprázatos bokeh hatással nyűgözi le a felhasználóját. Az előlapi 16 MP-es szelfikamera éles és természetes hatású felvételt készít felhasználójáról. A termékcsalád 6.67, illetve 6.43 hüvelykes AMOLED kijelzői a nagyobb Redmi Note 11 Pro 5G és Redmi Note 11 Pro esetében kimagasló, maximálisan 120 Hz-es frissítési és 360 Hz-es érintés mintavételi sebességgel rendelkeznek. Az FHD+ AMOLED DotDisplay DCI-P3 kijelzők a színeket élénken és széles skálán jelenítik meg, a részletek még jobban kivehetőek, a megvilágítás pedig eléri az 1200 nitet, vagyis a kijelző még erős napsütésben is jól látható marad.

A Redmi Note 11 Pro 5G-t a továbbfejlesztett nyolcmagos Snapdragon 695 processzor, a Redmi Note 11 Pro és a Redmi Note 11S telefonokat a MediaTek G96 processzor, a Redmi Note 11-et pedig Snapdragon 680 processzor hajtja. A csúcsminőséget képviselő hat nm-es technológiának köszönhetően ezek a telefonok kategóriájukat meghazudtolóan erősek (Legalábbis a gyártó szerint. A -szerk- megj.), mindamellett még takarékosan is bánnak az energiájukkal. Mind a négy Redmi Note 11 telefonba 5,000mAh kapacitású akkumulátorokat tettek. Ezt a kivételes kapacitású akkumulátort egy csúcsminőségű 67 W-os turbótöltő egészíti ki a Redmi Note 11 Pro 5G és a Redmi Note 11 Pro esetében – ennek elég 15 perc, hogy az akkut ötven százalékos szintre töltse. A Redmi Note 11S és a Redmi Note 11 egy 33 W-os gyorstöltőt kapott, ami körülbelül egy óra alatt tölti fel teljesen a telefont.

A Xiaomi a törvényben megkövetelt jótálláson túl, további egy ingyenes kijelző-szervízt biztosít a vásárlástól számított 6 hónapon belül azoknak, akik 2022. február 18. és március 31. között vásárolnak és aktiválnak Magyarországon Redmi Note 11 készüléket (a termékcsalád többi tagjára az extra jótállás nem vonatkozik) és önhibájukon kívül okoznak kárt a készülék kijelzőjében. A prémium kijelzőjótállás és szervíz díjmentes, és tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kaufino - akciós újságok környezettudatosan

sze febr 23 , 2022
ShareTweetPinShareAz akciós újságok nem számítanak újdonságnak. Biztosan emlékszik még gyerekkorából, hogy miden héten a postaládában landoltak az aktuális szórólapok. Sokan nem örültek ennek, hiszen ez rengeteg felesleges papírral járt, amely a szemétben végezte. Napjainkban a legtöbben fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra, ezen belül is a szemét csökkentésére. Ez azonban nem jelenti […]
kaufino

És még ez is...