Bemutatták a PocketBook Erát

PocketBook EraA PocketBook bejelentette a 7 colos kijelzővel szerelt PocketBook Erát, amely már az új generációs E Ink Carta 1200 kijelzővel rendelkezik. A PocketBook Era rendesen megújult: beépített hangszórót és hangoskönyv-támogatást, szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállóságot kapott.

Az új modell külsejét még kompakttá tették, valamint egy oldalsó fogantyút, illetve oldalsó vezérlőgombokat is kapott a készülék. Mindkét fejlesztés kényelmesebbé teszi az e-olvasó tartását jobb- és balkezesek számára is. Az Era két változatban kerül a piacra: a bronz Sunset változat 64 GB, míg az ezüst Stardust 16 GB belső memóriával rendelkezik. A PocketBook Era a legújabb, hét colos E Ink Carta 1200 kijelzővel érkezik, amely 1264×1680 pixeles felbontás megjelenítésére képes és 300 DPI-vel rendelkezik – mindez éles e-oldalakat garantál. A továbbfejlesztett technológia tizenöt százalékkal növeli a kép kontrasztarányát és húsz százalékkal javítja az érintőkijelző válaszidejét. A 7 col átmérőjű kijelző optimális méretet jelent az otthoni és útközben történő olvasáshoz is, mivel az eszköz kompakt marad, de ugyanakkor több szöveget tud megjeleníteni egy oldalon a klasszikus, hat colos e-olvasókhoz képest. A SMARTlight funkció pedig lehetővé teszi a fényerő és a színhőmérséklet beállítását, azaz minden megvilágítás mellett szembarát módon olvashatunk.

A PocketBook Era hat hangoskönyvformátumot támogat, és a beépített hangszórón keresztül a felhasználók a lejátszás gomb megnyomásával egyszerűen megkezdhetik egy könyv hallgatását. Ugyanakkor a Bluetooth használatával vezeték nélküli fejhallgatókon, autók hangrendszerén és más eszközökön keresztül is hallgathatunk könyveket és zenét. Hasznos funkció a felolvasás (text-to-speech), ami bármilyen könyvet természetesen hangzó hangfelvétellé alakít. Mindössze két kattintást követően az eszköz felolvas bármilyen szövegfájl, amely a 26 elérhető nyelv egyikén íródott. A képernyő továbbfejlesztett karcállósággal rendelkezik, így még a legaktívabb használatot is bírja. Ezenfelül a vízálló PocketBook Era egy ideális eszköz a fürdőszobai és kültéri olvasáshoz is. Az IPX8 szabványnak megfelelő eszköz akár két méter mélységig, maximum egy órán keresztül édesvíz alá meríthető mindenféle károsodás nélkül.

További tulajdonságok
• 29 formátum – 19 könyv, hat hang és négy grafikus formátum támogatása.
• Wifi, valamint a márka által biztosított felhőszolgáltatások – szinkronizálni lehet a további eszközöket és a saját könyvtárat.
• 1700 mAh akkumulátor – rendszeres olvasás akár egy hónapon keresztül töltés nélkül.
• Kétmagos processzor – gyors alkalmazásműködést és zökkenőmentes lapozást biztosít.
• Előtelepített szótárak 22 nyelvkombinációban.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Visszaélésszerű perek: az EU megvédené az újságírókat és a jogvédőket

vas jún 5 , 2022
Az Európai Bizottság fellépést javasol az újságírókkal és a jogvédőkkel szembeni visszaélésszerű, a közéleti részvételt akadályozó perekkel szemben – jelentette be Vera Jourová értékekért és az átláthatóságért felelős uniós biztos. Vera Jourová szerint a közéleti részvételt akadályozó pereket, melyek a zaklatás egyik sajátos formáját alkotják, elsősorban újságírók és jogvédők ellen […]
Vera Jourová

És még ez is...