Bemutatták a Honor legújabb csúcskészülékét

A Honor bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, a Honor 9-et, amely a márka eddigi legjobb kameráját és valami pompásan csodás, lenyűgöző 3D üvegházat kapott kimagasló teljesítménnyel ötvözve.

A Honor 9 okostelefon 5,15” FHD képernyővel rendelkező készülék továbbfejlesztett 20 + 12 MP-es duál kamerával, negyedik generációs ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. A készülék gleccser szürke, sarkvidéki kék és éjfekete színekben lesz elérhető. A Honor 9 továbbfejlesztett duál kamerája egy 12 megapixeles RGB lencsével és egy 20 megapixeles monokróm lencsével rendelkezik. Az RGB lencse színhűen rögzíti a legapróbb részleteket is, míg a monokróm lencse olyan további kontrasztot és élességet biztosít, amire a hasonló pixelnagyságú RGB lencse nem képes. A monokróm lencse önmagában is működik, így valódi fekete-fehér képek is készíthetők a készülékkel. A Honor 9 ultra-nagy felbontású 4K videók rögzítésére is képes. A kies felszín alatt egy Kirin 960 chipsetet, 4 GB RAM és 64 GB ROM található, emellett pedig a készülék az Android 7.0-t és a legújabb EMUI 5.1 felhasználói felületet kapta. A készülék várhatóan júliustól lesz elérhető Magyarországon 154 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Roaming díj eltörlése: többet ésszel, mint ész nélkül V.

vas júl 2 , 2017
Idén június 15-től megszűntek a roaming díjak az Európai Unióban, amely így a telefonálás mellett végre az adatforgalomban, az internethasználatban is nagyobb szabadságot ad a felhasználóknak. Azonban a megnövekedett online jelenlét változó, bővülő biztonsági kockázatokkal is járhat, amellyel nem árt tisztában lenni. Az ESET szakemberei öt pontban összegyűjtötték a legfontosabb […]
vírus

Friss, ropogós