Bekebelezi az Oracle a MICROS Systems-szet

moneyAz Oracle bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a MICROS Systems, Inc. készpénzes felvásárlására, részvényenként 68 dollár áron. A MICROS integrált szoftveres és hardveres megoldásokat szállít a vendéglátóipar és a kiskereskedelem számára. Az ajánlat összértéke mintegy 5,3 milliárd dollár, illetve leszámítva a MICROS készpénzállományát 4,6 milliárd.

A MICROS felvásárlásával az Oracle még több iparágnak kínál átfogó megoldásokat, hiszen a MICROS ágazatspecifikus alkalmazásait párosíthatja az Oracle üzleti alkalmazásaival, technológiáival és felhőszolgáltatásaival. Az Oracle és a MICROS együttműködése teljes körű, nyílt és integrált megoldásokkal segíti a szállodaipart, az élelmiszer- és italgyártókat, valamint a kiskereskedelmet az innovációban, az üzleti folyamatok átalakításában és vásárlóik jobb kiszolgálásában. A MICROS igazgatótanácsa egyhangúlag jóváhagyta a tranzakciót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Víruslista: nem jó jel a nagy csend

csü jún 26 , 2014
Az ESET statisztikái alapján összeállított májusi víruslistán semmi komolyabb változás nem történt az előző hónapokhoz képest. Ez vagy azt jelenti, hogy a vírusírók ellustultak (ennek kicsi az esélye), vagy azt, hogy olyan vírusok, kártevők terjednek, amelyeket a vírusirtó programok nem észlelnek (akkor viszont nagy a baj). A mezőny teljes egésze […]
vírus