Befektetőt keres a Click for Work

A budakalászi C4W Kft. által kifejlesztett és üzemeltetett Click for Work online piacterén a megrendelők által feltöltött, szakértelmet nem igénylő, gyorsan elvégezhető, alkalmi munkákra jelentkezhetnek a 16. életévüket betöltött diákok. A honlapon a megrendelők és a diákok igényei találkozhatnak. A regisztráció után a diákoknak érvényes diákigazolványukat is fel kell tölteniük, ennek hiányában itt nem vállalhatnak munkát. A honlapra még csak valamivel több mint háromszáz tanuló regisztrált. A munkaadó – magánszemély vagy cég – kiválasztja az igényelt munka kategóriáját, és az erre jelentkező diákok közül a megrendelő választja ki, hogy kivel szeretne együtt dolgozni.

A feladat teljesítésére szerződéses jogviszony alakul ki a diákok és a megrendelők között, a diákok javadalmazása a szerződésben foglaltak szerint történik, a Click for Work csupán minimál órabért szabott meg az egyes kategóriáknál, így aki a házimunka témakörében meghirdetett állásra jelentkezik, annak minimum órabére nem lehet kevesebb 2500 forintnál. A bevásárlás és a vegyes kategóriába feltöltött állásoknál az óránkénti minimum órabér 2000 forint, míg a kerti munkáknál 1000 forint. A szolgáltatás egyelőre csak Budapesten elérhető, de a tervek között szerepel, hogy az ország más városaiban is megjelennek. A bővítéshez és a szükséges fejlesztésekhez, mint az online fizetési rendszer kiépítése a startup még befektetőket keres – olvasható a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ismert nevek indítják az új magyar online streaming csatornát

sze máj 16 , 2018
Május 25-én indul egy online streaming csatorna, a Wowster, amivel bárki legálisan és biztonságosan nézhet magyar filmeket és sorozatokat. A wowstermovie.com felületén eddig sehol nem publikált werkfilmek, fotó- és archív anyagok is elérhetőek lesznek az előfizetők számára. Az előfizetés egy hónapra 1980 forint, de lehetőség van egy-egy film külön megtekintésére […]

Friss, ropogós