Beetet a Barion

2

bitcoinA Nemzeti Mobilfizetési Zrt. bemutatta a Sense/Net Zrt. által fejlesztett Barion digitális pénz szoftvert, amit ideális fizetési formának tartanak a parkoláshoz. A társaság közleménye szerint a Barion az egyetlen olyan parkolásra alkalmas mobil alkalmazás, amelynek az előre feltöltött kerete másra is elkölthető, akár mobilfizetéssel, akár web shopokban. A Barion parkolás faék egyszerűségű: letöltés, feltöltés és már lehet is használni. A Barion alkalmazás letöltése után a regisztráció egy perc, csak egy e-mail cím és egy jelszó szükséges, nem kötelező a személyes megjelenés, mint a bankoknál. A Barion tárca feltöltése átutalással, készpénzzel vagy másik Barion tárcából történhet, és máris használható parkolásra, vásárlásra vagy pénzküldésre.

A Barion rendszer 2014. június 1-én indult, és már tucatnyi online és mobil elfogadónál lehet vele vásárolni, a sörözéstől a kerékpáron át az ágyneműig, sokféle árut és szolgáltatást. Az elfogadóhelyek listája, valamint a használók tábora folyamatosan bővül, a beharangozó kampány egész nyáron és ősszel fut. A Barion elsőként írta alá a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerhez való csatlakozásról szóló szerződést, így máris több ezer elfogadóhellyel gazdagodik a Barion használók közössége.

A digitális készpénz újdonság, így a megismerését segítendő a Barion alkalmazással a mobil parkolás kötelező kényelmi díját a Barion a bevezetési időszakban átvállalja, így a kényelmi díj július elsején Barion fizetés esetén 0 forint lesz. (Aztán meg ki tudja? A-szerk- megj.)

2 thoughts on “Beetet a Barion

  1. Barionnal parkolok szinte a kezdetektől. Az első két hónapban a gyakorlatlanságomtól eltekintve különösebb probléma nem volt. Aztán s bejelentkozés is folyamatos lett, ami külön öröm. Sajnos néhány hete az állandó frissítések miatt egyre nehezebb használni, nehéz belépni és parkolás leállítás előtt kéri s frissítést. Mostanra gyakran az alkalmazás is leáll. Mára előfordult , hogy parkolás közben tette és ezért büntetést kellett fizetnem. Bízom benne, hogy javítani fogják és újra jól használható lesz. Üdv. Mindenkinek és szebb napokat!

  2. A barion parkolás az indulási akciót követően is igen kedvező lesz, hiszen a kényelmi díja 50 Ft, melyet közzé is tettünk a NMFR honlapján. Figyelembe véve, az NMFR-nek fizetendő 40 Ft-os nagykereskedelmi árat, ezzel feltehetőleg az akció után is az egyik legolcsóbb parkolás lesz, főleg, mert nem kell SMS-eket küldeni, és semmiféle más díjat sem számolunk fel (havidíj, értesítések díja, stb).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A LiveLOOK is az Oracle-é

pén jún 27 , 2014
Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást írt alá a LiveLOOK felvásárlásáról, amelynek közös böngészési és képernyő-megosztási technológiája valós idejű, vizuális együttműködést tesz lehetővé. A fejlesztő cég felhőalapú megoldásával az ügyfélszolgálati munkatársak és az üzletkötők hatékonyan együttműködhetnek ügyfeleikkel, webes vagy mobil környezetben vizuálisan végigvezetve őket a problémamegoldási lépéseken, illetve elősegítve a tájékozottabb […]
felhő