Barracuda: ez várható idén a felhőalapú adattárolás területén III.

cloudA Barracuda Networks, Inc. közzétette előrejelzéseit a közeljövőben várható trendekről a tárolási megoldások terén. A vállalat prognózisa:

4. Ahogy egyre több vállalat kezdi a felhőben tárolni elsődleges adatait, lesz, aki az újdonság erejével ismeri fel, hogy a felhőben sem célszerű ugyanabban a környezetben tárolni az elsődleges adatokat és a biztonsági mentéseket. Elfogadott és bevált gyakorlat a primer tárolási környezeten kívül elvégezni a biztonsági mentést, ami a felhőben sincs másképp.

5. A szalagos tárolók a korábbi előrejelzésekkel ellentétben mégsem tűnnek el: egyes vállalkozások továbbra is használják meglévő szalagos környezetüket az archívumok hosszú távú megőrzésére, még akkor is, ha a katasztrófa utáni helyreállítást lemezekre és felhőalapú rendszerekre bízzák. A piac egyre inkább eltávolodni látszik a szalagos tárolóktól még az archiválás területén is, és a felhőalapú technológiák, például az Amazon Glacier felé fordul a hosszú távú, rendkívül alacsony költségű archívummegőrzés esetében. Az új technológiai trendektől függetlenül a tárolási iparág idén is kritikus szerepet játszik a vállalatok életében, amelyek talán már belátták, hogy az adatok jelentik számukra az egyik legnagyobb vagyont, így kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonsági óvintézkedésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Valami csodát dobott a piacra az Ericsson

ked márc 3 , 2015
Az Ericsson bejelentette, hogy megkezdi az Ericsson Expert Analytics 15.0 elnevezésű szoftverkészlet forgalmazását. A termék segítségével a szolgáltatók képesek előre jelezni az ügyfélelégedettséget és automatikusan célirányos beavatkozási eljárásokat indíthatnak annak javítása érdekében. Az Expert Analytics 15.0 szoftverkészlet része az Ericsson szabadalmi eljárás alatt álló Szolgáltatási Szint Mutatója (Service Level Index: […]
mérőműszer