Bankkártyával erősít a Telenor

telenor-bankkartyaA Telenor Magyarország bejelentette, hogy ügyfelei december 16-tól olyan pénzügyi szolgáltatást tudnak igénybe venni, amely első lépése a banki szolgáltatások és a fizetés terén várható korszakváltásnak. Az új megoldással az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett, gyorsan és kényelmesen használhatnak majd pénzügyi szolgáltatásokat a Telenor MyCard márkás hitelkártya igénylésével, amihez a Telenor biztonságos és egyszerű, hazai fejlesztésű mobil alkalmazása nyújt teljesebb felhasználói élményt. A szolgáltatás kizárólagos pénzügyi szolgáltató partnere a Budapest Bank Zrt.

 

„A Telenor által közvetített pénzügyi szolgáltatás új szemléletet testesít meg a személyes pénzügyek terén. Az okostelefonnal és Hipernettel rendelkező ügyfeleinknek szánt szolgáltatás egy hitelkártya és egy mobil alkalmazás, valamint különféle kedvezmények és előnyök rendkívül vonzó kombinációjára épül. Digitális szolgáltatásainkhoz hasonlóan ezt a koncepciót is helyben, ügyfeleink igényei és elvárásai alapján dolgoztuk ki. Legyen szó tehát felhő alapú megoldásról, zenéről, TV-ről vagy személyes pénzügyekről – ügyfeleink bármelyiket igénybe vehetik egy mobiltelefon, a Hipernet és a Telenor megfelelő digitális szolgáltatása segítségével” – mondta Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Telenor MyCard kondiciók, előnyök

  • 1,5 százalékos készpénz-visszatérítés minden vásárlás után, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek a hitelkeretükből elköltött összeg 1,5 százalékát visszakapják.
  • 550 forintos havidíj, amely meghatározott kártyahasználat esetén nem kerül felszámításra.
  • Az első három hónapban 0 százalékos éves kamat.
  • Akár 53 napos kamatmentes periódus.
  • Hipernet-árengedmény: a 2 éves hűségidőt vállaló, meglévő számlás előfizető ügyfelek, akik MyCard-ot igényelnek, díjmentesen LTE WiFi‑routert és 30 százalék kedvezményt kapnak a Hipernet Medium internet előfizetés havidíjából. A feltöltőkártyás ügyfelek pedig táblagép vásárlása esetén díjmentesen jogosultak a Hipernet Praktikum kezdőcsomagra.
  • Okostelefon-vásárlás: A 1,5 százalékos készpénz-visszatérítésnek köszönhetően a Telenor ügyfelei – mobiltelefon részletre történő vásárlása esetén – a hitelkártyaszámlán elérhető visszatérítés mértékével is csökkenthetik havi törlesztő részleteiket.
  • Részletfizetés feltöltőkártyás ügyfeleknek: Magyarországon először a Telenor kínál készülék-részletfizetési lehetőséget MyCard hitelkártyával rendelkező feltöltőkártyás ügyfeleinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezek az appok tehetik még boldogabbá a karácsonyod

ked dec 16 , 2014
Már elérhető a Windows Phone áruházban az alkalmazásajánló app, az AppTár, amelyben a legújabb és legizgalmasabb magyar fejlesztésű appokat gyűjtenek és ajánlanak a felhasználóknak a Microsoft Magyarország szakemberei. Az AppTár egy dinamikus alkalmazás, tartalma rendszeresen változik majd, így nemcsak a felhasználók, de a fejlesztők érdeklődésére is számíthat. A közelgő karácsonyra […]