B.B. a ShiwaForce élén

Bodnár BélaA magyar tulajdonú it-fejlesztő és tanácsadó cég a ShiwaForce.com Zrt. vezérigazgatói posztját márciustól Bodnár Béla tölti be, aki a cég magyarországi és nemzetközi piaci pozícióinak erősítésére törekszik – közölte a társaság. Az új vezérigazgató Kovach Antont váltja, aki mostantól az igazgatótanács tagjaként támogatja a vállalat működését. A közlemény szerint Kovach 2011-ben alapította a ShiwaForce.com Zrt.-t, amely már 130 embert foglalkoztat és kilenc országban van jelen. A társaság által fejlesztett szoftvereket főként a pénzügyi és a telekommunikációs ágazatban dolgozó cégek használják. Ezekben az ágazatokban tevékenykedő magyarországi nagyvállalatok szinte mindegyikével kapcsolatban állnak.

A cég szerint az árbevétele 2021-ben meghaladhatta a 2,8 milliárd forintot, adózott eredménye pedig elérhette a 455,92 millió forintot. A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a ShiwaForce.com Zrt.-nek 2020-ban 2,38 milliárd forint volt az árbevétele, ami 557,81 millióval haladja meg az egy évvel korábbit. A cég 394,98 millió forint nyereséggel zárt 2020-ban, míg 2019-ben 253,55 millió forint volt az adózott eredménye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Addig vizsgálták a fekete lyukat, amíg ki nem derült, hogy nem is létezik

pén márc 4 , 2022
Azok a csillagászok, akik úgy vélték, felfedezték a legközelebbi fekete lyukat, most azt mondják, tévedtek: egy két csillagból álló rendszert találtak, a párosból az egyik egy „csillagvámpír”. A Telescopium csillagkép HR 6819 jelű rendszere 2020-ban került a hírek élére, amikor a csillagászok bejelentették, hogy fekete lyuk található benne. A Földtől […]
Dietrich Baade

És még ez is...