Ázsiában értékelik a magyar felhőt

cloudAz ázsiai pénzügyi szektor legnagyobb szakmai elismerését jelentő „Legjobb Felhő Alapú Megoldás” díját a magyar Multipass Solutions Zrt. megoldása nyerte el a szingapúri DBS Banknál implementált megoldásáért. A Multipass a magyar cégek közül elsőként vehetett át ilyen rangos elismerést ázsiában.

A DBS Bank és a Multipass Solutions olyan újszerű, privát felhőben történő, gyakran kézzel kitöltött, dokumentum és adatlap feldolgozási, valamint adatbeviteli megoldást fejlesztett ki, amely biztosítja a folyamatos biztonságos munkát magas adatforgalom, területi széttagoltság mellett egy könnyen kezelhető, webes adatbeviteli felületen keresztül — állítja a társaság közleménye. A megoldás bevezetésével jelentősen csökkent a feldolgozási idő, már az első héten negyven százalékkal javult a produktivitás, ám némely nyomtatványtípus esetében ennél is nagyobb arányban, 55 illetve 63 százalékkal javult a feldolgozási idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Tesco rákattant a világhálóra

pén máj 23 , 2014
ShareTweetPinShareA Tesco kizárólag online árverezi el használt berendezéseit — jelentette be a társaság. A kétfordulós aukción az üzletekből és a logisztikai bázisokról származó eszközökre lehet licitálni. Találhatók a kínálatban bálázógépek, irodakonténerek, informatikai eszközök is. Nagy tételben hirdetnek eladásra irodai nyomtatókat és multifunkciós eszközöket, a teljes kikiáltási ár 15-20 millió forint. […]

És még ez is...