Az új NETGEAR otthoni és irodai switch-ek

A NETGEAR bővítette termékportfólióját az otthoni felhasználók, valamint kis- és középvállalatok számára. A NETGEAR 8-portos Gigabit Switch (GS908) és a NETGEAR 8-portos Smart Managed Plus Gigabit Switch két USB töltő csatlakozóval (GS908E) az iparág első felhasználóbarát, beépített kábelmenedzsmenttel rendelkező switch-e — állítja a gyártó közleménye, amely szerint a stílusos és átgondolt kialakítás (lásd illusztrációnkat) kiküszöböli a kábelek csúnya elrendezését, a zavaró fényeket, így az új készülékek a környezetébe tökéletesen illeszkedő külsővel jelennek meg. A felhasználóbarát kialakításon és a csendes, rejtett működésen túl a GS908, illetve a több funkcióval rendelkező GS908E switch-ek számos kulcsfontosságú tulajdonsággal rendelkeznek (lásd lenn).

  • Portalapú és előre beállított 802.1p/DSCP-alapú QoS (Quality of Service) a hang- és videó-adatcsomagok periodizációjáért.
  • Automatikus DoS védelem.
  • Broadcast storm felügyelet.
  • Adatátviteli sebesség korlátozása az egy portokon.
  • Energiatakarékos technológia (IEEE 802.3az and short cable power reduction).
  • Három éves garancia a hardverre technikai támogatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mindent tudni akarok: az elektronikus egészségügyi rendszerről II.

szo nov 4 , 2017
Elsejétől minden magyarországi közfinanszírozott egészségügyi szolgáltató köteles használni az úgynevezett elektronikus egészségügyi szolgáltatási tér (EESZT) rendszert, amely számos – a betegeket is érintő – újdonsággal szolgál. A EESZT egyik – a betegeket leginkább érintő és foglalkoztató – eleme az e-recept. A kezdeti időszakban – november 1-jét követően – is megmaradnak […]
Mindent tudni akarok!

És még ez is...