Az új Dell OptiPlex asztali gépek mégklasszabbak

Dell-OptiplexA Dell bemutatta üzleti OptiPlex kínálatát. A gyártó szerint az OptiPlex PC palettája a világ legbiztonságosabb vállalati számítógépei, amelyek a Dell Data Protection programcsomag vezető végpontvédelmi megoldásaival is elérhetőek, így átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcskategóriás kártevővédelmet biztosítanak. Az Intel Core vPro processzor és a Client Command Suite programcsomag pedig arról gondoskodik, hogy az OptiPlex termékek a világ legkönnyebben kezelhető üzleti számítógépei legyenek. A Dell ProSupport Plus és a Configuration & Deployment Services szolgáltatás mindehhez vállalati szintű támogatást biztosít.

Az új OptiPlex számítógépek funkciói a korábbi generációkhoz képest jelentősen fejlődtek: hatodik generációs Intel Core vPro processzorokkal felszerelt OptiPlex 7040 hetven százalékkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint az öt évvel korábbi rendszer. A memóriakapacitás megduplázódott a korábbi generációs megoldásokhoz képest, a tárolási kapacitás négyszer nagyobb az előző generációs modellekénél. Az új OptiPlex 7040 Small Form Factor modell áramfogyasztása akár 63 százalékkal is alacsonyabb lehet, s a háttérzaja pedig mintegy 32 százalékkal csökkent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hiszel a saját szemednek? Csúnya nagyot tévedhetsz

sze nov 4 , 2015
Manapság már simán lehetséges, hogy egy videohívás során az arc, amit a képernyőnkön látunk nem is valóságos, csupán egy ráillesztett képmás, mégis olyan valósághű, hogy szinte képtelenség különbséget tenni egy hamisítvány és egy igazi személy között. 2011-ben megjelent egy alkalmazás, amely képes volt átültetni egy fotóról kivágott arcot egy videón […]
Einstein

Friss, ropogós