Az RRC CITRIX disztribútor lett

ViraghAttilaAz RRC Hungary és a Citrix szerződése szerint a magyar társaság a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett. A Citrix a felhő-alapú, a hálózati és a virtualizációs technológiák terén élenjáró vállalat. Az RRC a Citrix valamennyi megoldásának, köztük a hálózat-optimalizációs, a mobil eszköz és alkalmazásmenedzsment technológiáknak a disztribútoraként egyaránt felelős a viszonteladókkal, a rendszerintegrátorokkal, valamint a független szoftverkereskedőkkel való kapcsolattartásért, biztosítja a szervezetek számára a virtuális és mobil munkaterületek világában rohamosan növekvő igényeknek való megfeleléshez szükséges infrastruktúrát.

„Az RRC-nek megvan minden, a komplex technológiák szállítása és integrációja kapcsán megkövetelt képesítése; meggyőződésünk, hogy a Citrix technológiai kínálatával és szolgáltatásaival jelentősen hozzá tudunk járulni partnereink eredményeihez. A jelen szerződés az RRC tudásának és tapasztalatának az elismerése: nagyon örülünk, hogy brand-portfóliónkat a Citrixel bővíthetjük” — mondta Virágh Attila, a moszkvai és varsói központú RRC Group leányvállalata, a 2000-ben alapított RRC Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A fiatalok elhagyják a Facebookot

sze júl 30 , 2014
A Facebook közösségi oldalt használóinak száma Magyarországon telítődni látszik — jelentette ki Gombos Zsolt, szakértő, az Online Marketing Akadémia alapítója, trénere. A Facebookra jelenleg 4,8 millió magyar felhasználó regisztrált, de ebből a valós és aktív látogatók száma 3,9 milliót tesz ki. Még ezzel az adattal is 2013 decemberében a 2. leglátogatottabb […]
Facebook

Friss, ropogós