Az OTT-One közel kétmilliárdos megbízást jelentett be

Az OTT-One Nyrt. hétfőn megkötötte eddigi működésének legnagyobb összegű szerződését, közel kétilliárd forint értékben információbiztonság-technológia fejlesztésekről – közölte a cég. Közölték: az it-szerződést egy magyar megrendelővel írták alá, a megrendelés speciális és innovatív informatikai, valamint információbiztonsági fejlesztésekről szól. A fejlesztési munkálatok bizonyos részei 2020-ban teljesülnek, ugyanakkor a vállalat szerint a fejlesztések több mint fele még idén megvalósul. A megrendelés összértéke több száz millió forinttal meghaladja a 2018-as teljes árbevételt – mondta Májer Bálint, az OTT-One vezérigazgatója a közleményben. A jövőben azon dolgoznak, hogy minél több hasonló volumenű szerződést kössenek, akár külföldön is – tette hozzá.

A magyar tulajdonú OTT-One fő tevékenységei a streaming, a high-tech biztonságtechnika, az e-learning, a blockchain rendszerek, az e-sport és az Ipar 4.0 megoldások köré csoportosulnak. Az OTT-one videóstreaming szolgáltatást fejleszt és üzemeltet, egyebek közt olyan cégekkel áll üzleti kapcsolatban, mint a Telenor, a Sony leányvállalata, a Columbia Pictures és a TV2.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jászai (is) a saját lábára állt

ked júl 16 , 2019
Jászai Gellért, a 4iG többségi tulajdonosa a Figyelőnek nyilatkozva elmondta, Mészáros Lőrinc tavaly arra kérte, hogy ezt a tőzsdei társaságot és ezzel együtt az új iparágat is irányítsa az akkor meglévő feladatai mellett. Azonban az év végére tudatosodott benne, hogy ezt a területet és tőzsdei társaságot csak önálló feladatként van […]
Jászai Gellért 4iG