Harmadszor szerepel az OTP LAB a világ legjobb innovációs központjai között

OTP BankAz OTP Bank innovációs központja, az OTP LAB 2019 és 2020 után harmadszor is elnyerte a Global Finance Magazine “Best Financial Innovation Labs” díját – közölte a pénzintézet.

A magazin idén is azokat a pénzügyi innovációs központokat ismerte el a díjjal, amelyek folyamatosan új utakat keresnek és új megoldásokat alkalmaznak a pénzügyek világában, és a jövő banki szolgáltatásait és termékeit fejlesztik. A nemzetközi mezőnyben a szakmai bírálóbizottság mintegy hatvan világcég innovációs központja között díjazta az OTP LAB-et. Ezek között szerepel a Barclays, a Citibank, a Commerzbank, a Deloitte, a PayPal, az UBS és a Wells Fargo. Kitértek arra is, az OTP Bank négy évvel ezelőtt hozta létre az OTP LAB-et, azzal a céllal, hogy támogassa az újító ötletek megvalósítását, illetve startupokkal, innovatív technológiára épülő vállalkozásokkal és oktatási intézményekkel együttműködve úttörő megoldásokat, lehetőségeket kutasson fel.

Az OTP Startup Partner Programban a bank eddig mintegy 1400 startuppal került kapcsolatba, amelyek közül 45-nél is több részvételével indult tesztprojekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.