Az OS X felhasználók sincsenek biztonságban

1

Apple-Macintosh-ClassicA Kaspersky Lab szerint az Apple gépek felhasználói mára szinte ugyanolyan gyakorisággal találkoznak kiberfenyegetésekkel, mint a más platformokat használók. Sőt, bizonyos típusú veszélyekkel akár többször is szembesülnek. Igaz, hogy a biztonsági szakértők mindezidáig nem találtak annyi káros szoftvert OS X rendszerre, mint például Windows-ra, de ez nem jelenti azt, hogy a Mac eszközök és a rajtuk tárolt adatok ne lennének kockázatnak kitéve.

“Az OS X-et használók sokáig az internetes veszélyektől elszigetelve éltek, ezért talán úgy érezhetik, hogy ők sebezhetetlenek. De most, hogy a kiberfenyegetések egyre inkább kiterjesztetik a hatókörüket, fontos, hogy mindig felkészültek legyünk. E tekintetben a Kaspersky Lab nem csak azt javasolja a Mac felhasználóknak, hogy telepítsenek biztonsági megoldást, de azt is, hogy tartsák szem előtt a biztonságos magatartás alapszabályait böngészés közben”- mondta Vlagyimir Zapoljanszkij, a Kaspersky termék, -és technológiai marketingért felelős alelnöke.

One thought on “Az OS X felhasználók sincsenek biztonságban

  1. "E tekintetben a Kaspersky Lab nem csak azt javasolja a Mac felhasználóknak, hogy telepítsenek biztonsági megoldást, de azt is, hogy tartsák szem előtt a biztonságos magatartás alapszabályait böngészés közben”- mondta Vlagyimir Zapoljanszkij, a Kaspersky termék, -és technológiai marketingért felelős alelnöke."

    😀

    Mondja ezt egy marketinges….. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idén bármi megtörténhet... még egy Galaxy-t is nyerhetsz

csü febr 12 , 2015
Idén is elérkezett a február, és vele együtt a Valentin-nap. Február 14-e az a nap, amikor minden szerelmes ember (legyen kicsi, nagy, idős) egész nap azon gondolkozik, hogyan lephetné meg szerettét. Azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki még nem találta meg az igazit, ugyanis idén a Samsung és a […]

Friss, ropogós