Az orosz ipar már képes egymaga bankautomatát gyártani

Tinkoff BankBemutatta az első orosz gyártmányú bankautomatát a Tinkoff Bank – közölte a RIA Novosztyi hírügynökség.

„Ez az első üzembe helyezett ATM, amelyet nemcsak Oroszországban terveztek, de itt is szereltek össze, hazai berendezések és alkatrészek felhasználásával” – közölte a bank sajtószolgálata. A készülék létrehozásában a Bankom műszaki és gyártási vállalat segített, amely tavasszal vált a Tinkoff Bank rendszerének részévé. A bankautomata támogatja a készpénz érintésmentes kártya, telefon és QR-kód használatával való befizetését és felvételét. A rendszer különböző pénznemekkel működhet.

A Vzgljad című lap szerint a fejlett technika exportjával foglalkozó Rosztyeh állami cég tavaly augusztusban mutatta be az első teljes készpénz-újraforgalmazásra képes orosz ATM-et az Armija-2021 nemzetközi haditechnikai fórumon. Korábban a Szputnyik rádió arról számolt be, hogy két orosz bank Törökországba és az Egyesült Arab Emírségekbe Mir kártyás ATM-eket kíván telepíteni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az önkormányzatoknak köszönhetően számos posta újra kinyit januárban

csü dec 29 , 2022
ShareTweetPinShareA Magyar Posta tárgyalásokat folytatott az önkormányzatokkal a bezárt postahivatalokról. Az önkormányzatoknak köszönhetően több posta újranyit januárban. A Magyar Posta Zrt. még október végén döntött arról, hogy az energiaárak drasztikus drágulása miatt országszerte szünetelteti több posta működését. A bejelentést követően a társaság vezetése az érintett önkormányzatok vezetőivel az elmúlt időszakban […]
Magyar Posta

És még ez is...