Az Oracle ingyenes képzést és vizsgalehetőséget kínál

A globális képzési program a szakemberhiányt igyekszik enyhíteni és új karrierlehetőséget kínál az Oracle.

Az Oracle bejelentette, hogy világszerte ingyenesen elérhetővé teszi az Oracle Cloud Infrastructure (OCI, Oracle felhőinfrastruktúra szolgáltatás) képzéseket és az OCI minősítéshez* szükséges vizsgák elvégzését. Az Oracle szakértői által összeállított, teljes OCI tananyag-katalógust tartalmazó új program minden képzettségi szintet és számos it-munkakört lefed. A program révén a tanulók hozzáférhetnek az összes OCI-tanfolyamhoz, amelyek digitális formában, 13 nyelven érhetők el. Az Oracle emellett korlátozott ideig ingyenessé teszi az Oracle Autonomous Database és több más minősítési vizsgáját is. Az ingyenes OCI, Oracle Autonomous Database és más vizsgák kizárólag az Oracle University-n keresztül lesznek elérhetők 2021. december 31-ig. Az ingyenes OCI digitális képzés ezt követően is elérhető lesz. Az Oracle új képzési programjának tudásanyaga bármely iparágban alkalmazható, értékes felhőhasználati szaktudás. Az ingyenes képzés és minősítés az informatikai tudásbázis növekedését is elősegíti, és megkönnyíti a vállalkozások számára a gyorsabb növekedéshez és innovációhoz szükséges szaktudás megtalálását.

„A világjárvány alatt az it-szaktudás hiánya minden korábbinál nagyobb mértékűvé és szembetűnőbbé vált, mivel fokozottan támaszkodtunk a technológiára és a felhőalapú megoldásokra. Ez a hiány nemcsak a tartalmas, új feladatokat kereső munkavállalókra, hanem a képzett szakembereket kereső vállalatokra is hatással van.” – mondta Damien Carey, az Oracle University szenior alelnöke. Hozzátette, azáltal, hogy az Oracle ingyenes képzést biztosít az iparág vitathatatlanul leggyorsabban fejlődő felhőtechnológiájához, segít az egyéneknek a sikeres karrierhez szükséges készségek megszerzésében, és minden eddiginél könnyebbé teszi az Oracle ügyfelek számára felhőberuházásuk értékének maximalizálását.

Az Oracle új programjának tartalma
• Hozzáférés a teljes digitális OCI képzési katalógushoz, amely minden képzettségi szinthez és számos szerepkörhöz kínál tanfolyamokat – bármikor és bárhonnan elérhető a 13 támogatott nyelven.
• Gyakorlati órák az Oracle Cloud ingyenes verziójában, amelyek lehetővé teszik az éles helyzetben történő gyakorlást.
• Teljeskörű Oracle-minősítés– a felkészítő tanfolyamoktól a gyakorlati vizsgákon és teszteken át a minősítések megszerzéséig.
• Élőben követhető foglalkozások, amelyeken az Oracle szakértői ismertetik a legjobb gyakorlatokat és személyre szabott visszajelzést adnak.
• Álláskeresési információk az új munkalehetőségeket keresők részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezer főnek kínálnak állást a Lenovo üllői gyárában

vas szept 12 , 2021
Az „Év legtöbb munkahelyet teremtő vállalat” kategóriájában vehetett át díjat a Lenovo a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Külgazdasági és Külügyminisztérium által szervezett Év befektetője gálaeseményen. A technológiai vállalat első közvetlen európai gyártóüzemeként épült harmincezer négyzetméteres üllői gyártócsarnok tavasszal kezdte meg a termelést és célja, hogy év végére ezerfős […]
Lenovo Üllő