Az Oracle bővíti a vállalati felhőportfólióját

Larry ELarry-Ellisonllison, az Oracle igazgatótanácsának elnöke és technológiai vezetője új kiegészítéseket jelentett be az Oracle Cloud Platform megoldáshoz, amely átfogó, integrált szolgáltatáscsomagként lehetővé teszi a fejlesztők, it-szakemberek, üzleti felhasználók és elemzők számára, hogy felhőben futó alkalmazásokat, szolgáltatásokat hozzanak létre, terjesszenek ki és integráljanak. A társaság közleménye szerint az Oracle Cloud Platform gyorsan terjed és már a világ legismertebb márkái és szervezetei közül többen is használják. A megoldás már több mint 1800 ügyféllel rendelkezik, amelyből 1419 az utolsó negyedévben csatlakozott a felhasználók táborához.

Az Oracle Cloud megoldás több mint hetvenmillió felhasználót segít és harminchárommilliárdnál is több folyamatot végez naponta. A megoldás ötvennégyezer eszközön fut, és több mint hétszáz petabájt adatot tárol a világ tizenkilenc adatközpontjában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Guinness rekorder lett az LG G4 okostelefon

csü jún 25 , 2015
Az LG Electronics immár a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a legtöbb egymást követően, egy helyszínen elkészített selfie rekordjával, melyben több mint 2500 lelkes résztvevő segítette a céget Mexikóvárosban. A „világ leghosszabb váltó selfie-lánca” két óra alatt készült el Alex Angert Guinness ellenőr felügyelete mellett, egyetlen LG G4 telefonnal, a […]

Friss, ropogós