Az Oracle bekebelezi a Front Porch Digitalt

bigdataAz Oracle bejelentette, hogy megvásárolja a Front Porch Digitalt. A társaság a nagy volumenű multimédiás anyagok új tárolókörnyezetbe migrálását, kezelését és hasznosítását szolgáló tárolókezelési megoldásokat fejleszt. A Front Porch Digital big data technológiáival a vállalatok könnyedén kezelhetik az olyan gyorsan bővülő és változatos struktúrájú digitális médiatartalmat, mint a nagy felbontású filmek és tévéműsorok, az orvosi felvételek és vizsgálati eredmények, valamint a biztonsági megfigyelőrendszerek valós idejű adatfolyamai.

Világszerte több mint 550 szervezet használja különböző ágazatokban a Front Porch Digital megoldásait anyagaik elérhetőségének biztosítására, köztük az A&E Television, a BBC, a Discovery Communications, az USA Kongresszusi Könyvtára és a NASCAR. Összességében a Front Porch Digital több mint 750 petabájtnyi digitális tartalom kezelésében segíti ügyfeleit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Év végéig hét új okostelefon modellel jelentkezik a Lenovo

hét szept 22 , 2014
Tavaly világszerte ötvenmillió okostelefont adott el a kínai Lenovo, 2014-ben több mint 100 millió darab mobileszközt akarnak eladni – mondta Lukács Anita. A Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója szerint 2013-ban a Lenovo volt a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártója, piaci részesedése globálisan elérte az öt százalékot. Az ügyvezető igazgató szerint az okostelefonok piaca […]
Lukács Anita lenovo