Az Oneo inteligenssé tenné a statikus oldalakat

Az Oneo a fejlesztésre inkubációs befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől az ONEO System Kft. A magyar startup kifejlesztett egy Oneo Shiftnek nevezett webfejlesztési megoldást, amely -a társaság ígérete szerint – statikus weboldalakat alakít át pillanatok alatt pár kattintással könnyedén szerkeszthető felületekké. (Ez így egyébként nem tűnik túl izgalmasnak, erre képes minden html szerkesztő program. A -szerk- megj.) Az Oneo Shift mesterséges intelligencia segítségével épít tartalomkezelő rendszert a statikus oldalak mögé. A megoldás főként a frontend fejlesztők életét könnyítheti meg, hiszen az ONEO Shift használatával önállóan is építhetnek teljes értékű szerkeszthető honlapokat, így szélesebb körű szolgáltatást nyújthatnak a végfelhasználói piacon.

„Az Oneo célja, hogy új kompetenciákkal ruházza fel a frontend fejlesztőket – ideértve az érdeklődőket és a hobbi fejlesztőket is – és így gazdagítsa az értékteremtő képességüket. Az Oneo Shift segítségével a frontend fejlesztők önállóvá válhatnak: nem szükséges további partnereket bevonniuk a weboldalkészítés folyamatába. Mindez ráadásul a weboldal-tulajdonosok számára is előnyös, hiszen költséghatékonyabban és gyorsabban juthatnak egyszerűen és kényelmesen használható webfelülethez, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a honlapjuk kialakításával és használatával kapcsolatban” – mondta Horváth-Tóth Hajnalka, az Oneo alapítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rohamtempóban töltik fel az elektronikus egészségügyi rendszert

sze nov 14 , 2018
Több mint ötszázmillió egészségügyi adat – e-recept, betegdokumentum, ellátási információ – került fel az elektronikus egészségügyi szolgáltatási térbe (EESZT) az indulás óta eltelt egy évben. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) közleményében azt írta: a rendszer indulása, tavaly november 1-je óta a páciensek több mint 176 millió elektronikus receptet váltottak […]