Az olimpiai játékokon debütált OlyBot, a Telenor chatrobotja

Telenor-OlyBotA Facebook új szolgáltatását, a csevegőrobotot a Telenor is az internetezők szolgálatába állította. Az OlyBotot, a chatrobot olimpiai hírekkel várja az érdeklődőket, akik feliratkozhatnak friss híreire. Az OlyBot a jelenlegi tesztüzeme alatt olimpiai hírekkel szolgál: ha valaki üzen neki, az feliratkozhat a robot későbbi üzeneteire. Aki él ezzel az ingyenes és gyors hírszerzési lehetőséggel, ettől a pillanattól fogva a Facebook Messengeren a robottól érkező üzenetben kapja meg friss olimpiai híreket. A Messenger megfelelő menüpontjain keresztül a friss hírek mellett napi olimpiai összefoglaló is elérhető, de a csevegőrobot kérésre elküldi az aktuális éremtáblát is.

Ha egy érdeklődő ügyintézés céljából keresi meg a Telenort, OlyBot értelmezi, hogy a kérdések nem neki szólnak. Ilyen esetben a megkeresést a Telenor ügyfélszolgálatán dolgozó emberi munkatársaknak továbbítja a megkeresést, akik lehetőségeik szerint azonnal jelentkeznek a kérdés megválaszolására. OlyBot feliratkozáshoz nem kell mást tenni, mint a Facebookon vagy a Messengerben a Telenor Hungary számára egy “Hello”-t küldeni, OlyBot már válaszol is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Professin álláskereső látogatóinak harmada mobilról nézi a hirdetéseket

sze aug 17 , 2016
Az elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. A Profession állásportálját jelenleg a látogatók 34 százaléka böngészi így, ez több mint húsz százalékos növekedést jelent 2014-hez képest. A komolyabb oldalak már mind rendelkeznek mobilra optimalizált tartalommal, de ha a böngészésen túl jelentkezni is szeretnének a munkavállalók, akkor a […]

Friss, ropogós