Az olcsób pénztárgépek is a felhőbe költözhetnek

CashCubeA magyar gyártású CashCube pénztárgép család gyártója új innovációval lépett a piacra: a felhőben dolgozó pénztárgépekkel. Az újítással a tulajdonos minden üzlet, minden kezelőjét ellenőrizni tudja, az üzletmenetet akár nyaralás közben is követheti, vagy menedzselheti üzleteit, szolgáltatásait, okos telefonjáról, tábla számítógépéről. Az újdonság abban rejlik, hogy ezeket a funkciókat eddig csupán a számítógép alapú pénztárgépek tudták, amelyeknek az ára félmillió forintnál kezdődött.

Az új szoftver viszont már ez egyszerűbb – százezer forintos – pénztárgépekre is telepíthető. Az innováció részeként és a világon elsőként – ugyanebben a hagyományos pénztárgépben elérhető a feltöltő kártyás telefonok feltöltési funkciója is. Így minden CashCube pénztárgépet használó vállalkozás lehetőséget kap arra, hogy komolyabb beruházás nélkül, bővíthesse szolgáltatásainak körét. A szoftvert a LA Pénztárgép Kft.-vel közösen a Tekinvest Kft. fejlesztette ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szinte minden nő szextingel

ked jún 23 , 2015
Egy friss kutatás szerint minden tizedik magyar nő akkor érzi magát legjobban a bőrében, ha netezik. Az internethasználat a feltűnő ruhaviselettel, tökéletes frizurával és egy elhangzott dicséret utáni lelki állapottal versengett – a témában 59 százalékos eredménnyel ez utóbbi megállapítás győzött. A felmérésben résztvevő nők kilencven százaléka a mobilját is […]
sexting

Friss, ropogós