Az OKI széles formátumú nyomtatókat muttott be

OKI-ColorPainter-M-64sAz OKI a széles formátumú nyomtatás minden területét lefedő, nagy teljesítményű nyomtatókkal debütált a Drupán, ahol a résztvevők megismerhették a készülékeket. A tintasugaras ColorPainter H3-104s használatával nagy sebességgel és nagy felbontásban állíthatók elő akár 2,6 méter széles dekorációs anyagok a molinóktól kezdve az autómatricákon át egészen a kiállítási standdekorációkig, illetve plakátokig. A nyomtató Greenguard Gold tanúsítvánnyal rendelkező tintát használ, így nincs szükség légtisztításra a nyomtatás során, amivel támogatja a környezettudatos használatot.

A ColorPainter H3-104s ráadásul gyors is: egy 2,6×1 méteres rollupot nem egészen három perc alatt készít el. A ColorPainter M-64s, W-54s és W-64s készülékekkel pedig hátulról megvilágított, illetve neonszínű reklámhordozók is egyszerűen állíthatók elő. A széles formátumú LED technológiát a rendezvényen az OKI Teriostar LP-1030 és LP-2050 nyomtatói képviselték, amelyek -a gyártó szerint- elsősorban az építész-, mérnök- és építőipari irodák, illetve vállalkozások számára ideálisak a különféle tervek és rajzok gyors, pontos nyomtatásához, illetve szkenneléséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Neatly: professzionális ruhatisztítást és vasalás

csü jún 16 , 2016
A Neatly nevű magyar startup online megrendelésre közvetít lakossági ügyfelek számára professzionális ruhatisztítást és vasalást, egyelőre Budapesten. Illetve az Airbnb-n szállást kiadóknak kínál komplett lakástextil bérbeadást. A Neatly növekvő népszerűsége a befektetők figyelmét is felkeltette: a Prosperitás Tőkealap közel ötvenmilliós tőkével szállt be a startupba. Világszerte már több online ruhatisztítás […]

És még ez is...