Az NSS Labs tesztjén jól szerepelt a Trend Micro támadásészlelő szoftvere

sztetoszkopAz NSS Labs idén harmadszor is az „ajánlott” támadásérzékelő rendszerek közé sorolta a Trend Micro Deep Discovery Inspector termékét. A megoldás 99,8 százalékos észlelési arányt ért el a szervezet legutóbbi Breach Detection System tesztjén. Az NSS Labs a Deep Discovery Inspector értékelése során a 99,8 százalékos észlelési arány mellett azt is figyelembe vette, hogy a megoldás egyenletesen magas eredményt ért el a teszt során alkalmazott smtp és html protokollokon, tökéletesen teljesített az álcázott támadásokkal szemben, és alacsony volt a fals pozitív találatok aránya.

A Deep Discovery, amely a Trend Micro TippingPoint Advanced Threat Protection csomag részeként is elérhető, átfogó észlelési technikákkal azonosítja a fejlett fenyegetéseket és a zsaroló programokat. A Deep Discovery minden hálózati porton, több mint 100 protokollon és alkalmazásban figyeli a fizikai és virtuális szegmenseken áthaladó teljes forgalmat. Ennek köszönhetően a megoldás gondoskodik a támadások életciklusának minden fázisának észleléséről és elemzéséről, beleértve a felügyeletet és a vezérlést, az eszközök azonosítását és a hálózaton belüli mozgást is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Oracle is belép a digitális marketingmegoldások területére

vas aug 14 , 2016
ShareTweetPinShareAz Oracle a DigitasLBI globális marketing és technológiai ügynökséggel együttműködve belép a digitális marketing területére is. A két társaság közösen kínálnak olyan digitális szolgáltatást, amely egyablakos, integrált rendszert biztosít a kreatív, valamint a technológiai tanácsadás és kivitelezés területén működő vállalkozások számára. Az Oracle Cloud technológiára épülő DigitasLBI OSG azoknak az […]

És még ez is...