Az NSS Labs ismét ajánlja a Check Pointot

tapsA Check Point Software Technologies Ltd. SandBlast következő generációs fenyegetések elleni védelmi megoldása „ajánlott” minősítést kapott az NSS Labs legutóbbi Breach Detection Systems (BDS) tesztjén; a legmagasabb pontszámot kapó megoldások között végzett a biztonsági hatékonyság és érték tekintetében. Ez a Check Point második „ajánlott” minősítése a BDS teszten, míg összességében a vállalat tizenkettedik alkalommal kapott „ajánlott” minősítést az NSS-től.

Az NSS Labs 2016 BDS jelentésének a Check Point fenyegetések elleni védelmi megoldásával kapcsolatos legfontosabb megállapításai:
• A drive-by visszaélésekkel (amikor a felhasználó egy létező, ám fertőzött weboldalt látogat meg) és az emberi tényezőkre építő támadásokkal szemben száz százalékos eredmény.
• Százszázalékos védelem az e-mailekkel érkező rosszindulatú programokkal (SMTP protokollon keresztül) szemben.
• Százszázalékos védelem a sandbox behatolási technikákkal szemben.
• A támadások felderítése terén 99,4 százalékos összeredmény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Legyünk tisztában a teendőinkkel: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya I.

pén szept 2 , 2016
Az otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása. Készítsünk magunknak listát azokról a feladatokról, amelyeket otthon kell elvégeznünk. A „to-do” lista segítségével nem csak fel […]