E-jegyrendszer: az NNI szerint nem történt bűncselekmény

BKK e-jegyrendszerA Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bűncselekmény hiányában megszüntette az e-jegyrendszer ügyében indított nyomozást és lezárta az ügyet — írja az MTI.

Az egyik törpepárt 2019 őszén tett feljelentést, mert Budapest akkori “városvezetése kilenc milliárd forintot herdált el”. A Tarlós István volt főpolgármester által vezetett fővárosi önkormányzat és a Vitézy Dávid által irányított Budapesti Közlekedési Központ (BKK) “közös pénzégetése nyomán” egy vállalkozó úgy jutott hozzá ezekhez a közpénzmilliárdokhoz, hogy Budapestnek soha nem volt működő e-jegyrendszere – tette hozzá a törpepárt vezetője. A jelenleg legnagyobb ellenzéki párt főpolgármester-helyettese azt mondta, hogy egy demokratikusan működő országban, ahol független az igazságszolgáltatás, ennek az ügynek a legenyhébb esetben is hűtlen kezelésnek kellene lennie. Szavai szerint ha bekövetkezik a kormányváltás, akkor a legfőbb ügyésznek bíróság előtt kell majd felelnie az eltussolt korrupciós ügyekért, ahogy a volt főpolgármester és a BKK akkori vezetője sem alhat nyugodtan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Járdán stratégiai igazgatóként kezd a Glosternél

szo okt 30 , 2021
A Gloster Infokommunikációs Nyrt. okt. 25-én közzétett közgyűlési határozati javaslatai szerint az igazgatóság Járdán Tamás – a társaság szervezeti, stratégiai kérdéseiben állandó tanácsadója –, határozatlan időtartamra szóló, képviseleti jogot nem gyakorló és cégjegyzési joggal nem rendelkező igazgatósági taggá történő megválasztását javasolja a közgyűlésnek. Az új igazgatósági tag megválasztását követően a […]
Járdán Tamás

És még ez is...