Az NNG rendszerét használják három új Ford típusnál

ford-mustangAz NNG fejlesztette, a Ford igényeire szabott navigációs szoftvert alkalmaznak három új Ford típusnál, a világ hét régiójának ötven országában — közölte az NNG.

A közlemény szerint az első, NNG navigációval felszerelt Ford Explorer, Expedition és Mustang modelleket még az ősz folyamán bemutatják a közel-keleti régióban. Az NNG az egyes piacok számára egyedi, lokális igényeknek megfelelő funkciókat is kifejlesztett, ilyen például a Mekka-kereső az arab régióban, vagy a teljes off-road támogatás Afrikában, a szoftver kezeli a helyi nyelveket, nyelvjárásokat.

A cég iGO navigációs rendszerét terveik szerint az elkövetkező években harminc globális autómárka több mint harmincmillió járművében használják majd. A jelenlétét a világ minden táján folyamatosan őrző és erősítő NNG összesen 12 irodát és 4 képviseletet működtet Ausztráliában, Brazíliában, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban, Hongkongban, Indiában, Izraelben, Japánban, Kínában, Magyarországon, Németországban és Svájcban – áll a közleményben.

A budapesti székhelyű cég jelenleg mintegy ezer munkavállalót foglalkoztat, Szegeden fejlesztőközpontot működtet. A nyilvános adatbázis szerint a társaság konszolidált árbevétele 26,8 milliárd forintra nőtt 2015-ben az előző évi 23,7 milliárdról, adózott nyeresége pedig 6,47 milliárd forintról 7,51 milliárd forintra emelkedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dörgölőznek a kábelszolgáltatók a kereskedelmi adókhoz

ked nov 8 , 2016
Idén még nem emeli TV szolgáltatásának havidíját a Magyar Telekom, jövőre pedig az RTL Klub és a TV2 által szedhető programdíjnak csak egy részét fizetteti meg, januártól a határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfelek havidíja bruttó 290 forinttal emelkedik — közölte a társaság. Mint köztudott, a TV2 Média Csoport […]
Junoszt, televízió

És még ez is...