Az NMHH törölte a nyilvántartásából az MVM NET mobilinternet-szolgáltatását (javított)

sirAz MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. már nem nyújthat mobilinternet-szolgáltatást, mert a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a társaság kérésére – a szolgáltató általános szerződési feltételeinek módosítása miatt – törölte az elektronikus hírközlési szolgáltatások/szolgáltatók nyilvántartásból. A szolgáltató helyhez kötött internethozzáférés szolgáltatása a hatóság közhiteles nyilvántartásában és a hatóság hivatalos honlapján eddig is, és jelenleg is működő/aktív státuszban szerepelt, illetve szerepel most is — közölte a [-]mínuszos.hu megkeresésére az NMHH Kommunikációs Igazgatósága.

Tavaly, december közepén az NMHH 38,8 millió forint pénzbírságot szabott ki az MVM Netre a 450 MHz-es sáv frekvenciahasználati jogosultsága kapcsán kötött hatósági szerződés teljesítésének néhány hiányossága miatt.

A hatóság törölte a nyilvántartásából a neves üzleti hírszolgáltató magyarországi kereskedelmi képviseletét, a BLOOMBERG L.P.-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Microsoft szerint az Office alapkövetelmény a jól fizető állásokban

ked jan 12 , 2016
A munkaadók elvárásai alkalmazkodtak a kor követelményeihez: amellett, hogy a jó kommunikációs készség írásban és szóban, az ügyfélközpontúság, a részletekre való odafigyelés, a jó szervező és problémamegoldó képesség továbbra is fontos követelmények, a Microsoft irodai alkalmazásainak ismerete is bekerült az első három legfontosabb munkaadói elvárás közzé. A társaság közleménye hivatkozik […]
Microsoft

Friss, ropogós